Home Servicii stomatologice Estetica dentara
Contacteaza-ne:   0722.297.041

Estetica dentara

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
Estetica dentara Programeaza-te

Zâmbetul ne influențează imaginea și relațiile cu cei din jur. Dinții albi, frumoși, luminează chipul, emanând entuziasm și bună dispoziție. 

 

Tratamentele de albire (Albire dentară profesională)

 

Obține acel alb estetic și natural al dinților cu aparatul de albire Beyond Whitening Accelerator, o tehnologie avansată, sigură și confortabilă, ce oferă rezultate vizibile după o singură ședință de 30-60 minute!

Sistemul de albire cu lampă Beyond dă rezultate remarcabile în doar o oră de tratament în cabinetul stomatologic. Albirea cu ajutorul acestui aparat constă în activarea gelului de albire printr-o sursă de lumină albastră, foarte intensă, dar care asigură comfortul deplin al pacientului și reduce riscul apariției sensibilității dinților.

Lampa utilizată emite lumina ultravioletă care activează peroxidul de hidrogen ce se află în gelul de albire. Formula acestui gel a fost îmbunătățită cu nitrat de potasiu și fluor, care previn sensibilitatea dentară.

Albirea cu lampa UV se face într-un mediu controlat, sub supravegherea medicului dentist. Lampa are rolul de a grăbi procesul de albire, astfel încât culoarea dorită se obține într-un timp mai scurt.

 

 

Etape:

-igienizarea dinților și a cavității bucale,

-izolarea cavității orale cu material special din kit-ul de albire,

-determinarea culorii

-albirea propriu-zisă și

-determinarea culorii finale.

 

Efectele durează între 6 luni și 2 ani, în funcție de igiena păstrată, de alimentație și alte obiceiuri (fumat, consum de alcool).

 

Pentru menținerea zâmbetului alb:

-după tratamentul de albire se evită alimentele și băuturile colorate cel puțin 2-3 săptămâni

-este indicată o igienă cât mai bună și detartraj periodic.

Alegerea culorii in cabinetul de stomatologie

Fațete ceramice

 

În pofida faptului că fațetele dentare sunt foarte populare printre vedetele TV și cele din social media și devin din ce în ce mai dorite de către persoanele cu înalte cerințe estetice, acestea sunt foarte utile atunci când există carii voluminoase sau obturații (plombe) mari, inestetice sau defecte de structură ale dintelui. Aceasta constituie o modalitate elegantă de a îmbunătăți zâmbetul, chiar și când există mici probleme de aliniere, lungime sau poziție ale dinților. Având o grosime foarte redusă, tratamentul cu fațete dentare necesită șlefuirea unei mici cantități de smalț. Dinții vor avea forma, culoarea și dimensiunea dorită.

Fațetele sunt restaurări protetice extrem de fine prin care se pot corecta diverse defecte dentare, fără a compromite sănătatea dintelui, însă trebuie să cunoașteți faptul că acestea se pot aplica atunci când ocluzia („mușcătura”) o permite sau când este corectată în prealabil prin tratament ortodontic. Se fixează prin tehnici de cimentare estetice și se conservă vitalitatea dinților.

 

Coroane integral ceramice și din ceramică zirconia

 

Scopul unei coroane este de a înveli un dinte cu defecte sau lipsă de substanță, acesta trebuind să fie șlefuit pentru a putea fi aplicată coroana realizată în laboratorul de tehnică dentară, din cele mai moderne sisteme integral ceramice.

 

Reconturarea gingivală

 

Această intervenție se indică atunci când, în zâmbet, se descoperă foarte mult din gingie, lucru care devine inestetic, neplăcut ochilor.

 

Tatuaje și bijuterii dentare

 

Orice persoană care dorește să îsi infrumusețeze zâmbetul și care are o dantură sănătoasă, cu o igienă orală zilnică și corect efectuată se poate încadra pentru aplicarea unei asemenea bijuterii.

 

 

Specialiștii de la Imadenta vă vor propune cel mai bun plan de tratament, potrivit situației dentare și nevoilor dvs., astfel încât să obțineți un zâmbet frumos, estetic, dar și sănătos!


Programari

Nume, Prenume*:
Telefon*:
E-mail*:
Data preferata a programarii*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al produsului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Florea Costel 02.10.2023
Excelent
Implantologie
?in s? v? mul?umesc pentru c? mi-a?i redat zâmbetul.!!
Niculae Gheorghe 20.01.2023
Excelent
Recomand
Nota 10+++!! Un doctor deosebit, are mana foarte usoara. Recomand!
Olteanu Jenica 02.09.2021
Excelent
Foarte multumita!
Un medic excelent, o persoana minunata! Ma bucur ca am intalnit-o, m-a tratat cu multa rabadare si profesionalism, asistentele si personalul de la receptie, au fost foarte atente si dragute. Am vazut un colectiv grozav in clinica Imadenta, recomand cu incredere aceasta clinica.
Aboneaza-te la newsletter!